Logisztika

flakes flakes

Hűtőraktár és nagykereskedelem 

A széles választék kialakítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk az általunk forgalmazott termékek folyamatos elérhetőségére is. A 2120 Dunakeszi, Pallag utca 55. szám alatt található modern hűtőraktárunk 1000 tonna tárolókapacitású, a 2012-ben átadott vevőközpontú nagykereskedelmi egységünk befogadó képessége 400 tonna, amit 2015-ben egy újabb beruházás keretében tovább bővítettünk 400 tonna befogadására alkalmas tároló hellyel.

                 

Vásárlóink - a forgalmazott termékkör jellegéből adódóan - éttermek, konyhák, büfék, egyéb vendéglátóipari egységek, élelmiszer-kiskereskedelmi egységek, hús- és hentesáru üzletek, valamint szintén az élelmiszer-kereskedelmi területen dolgozó viszonteladók. 

 

Áruszállítás 

Dunakeszi telephelyeinkről hatékonyan végezzük a napi szintű áruszállítást, a főváros és az agglomeráció egész területére, kihasználva az elhelyezkedés biztosította logisztikai előnyöket. Megrendelőink ellátásához saját tulajdonú eszközparkot használunk. Gépjárműflottánk teszi lehetővé a vásárlói igényekhez való legrugalmasabb alkalmazkodást és biztosítja a hatékonyan szervezhető áruellátást.

 

Rendelésfelvétel

Telefonos értékesítő kollégáink szakértelemmel és megoldásokkal fogadják vásárlóink hívását. Megrendeléseiket az alábbi lehetőségeken adhatják le:

Telefonon: +36 27 548 150 (üzenetrögzítő is: 0-24 h)

Faxon +36 27 548 151

Emailben rendeles@bahamas.hu  

 

Telephelyi vasárlás

Ügyfélszolgálat és pénztár nyitva tartása:

H-P: 06.00 - 15.30-ig

Szombat: nyáridőszakban nyitva tartunk szombaton is 06.00 - 12.00 óráig!

Telephelyünkön a magánszemélyeket is ki tudjuk szolgálni.

Csak készpénzes vásárlás lehetséges.

Vasárnap: zárva